pawelwaw84 Opublikowano 27 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2023 Na podłodze z tyłu znalazłem taki styropianowy element. Nie wiem skąd to mogło wypaść. Czy ktoś rozpoznaje? W jego wnętrzu w otworze jest jakaś metalowa kulka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzyk Opublikowano 27 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2023 Powiem Ci tak.Mój mlody ma samolot styropianiwy. Taki id chińczyka znad morza. Pewnie ie odpadł mu kadłub szyba. Jak zwał tak zwał.inna wersja w moim ...... 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelwaw84 Opublikowano 28 Lipca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2023 Strzał w dziesiątkę! Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karminadel Opublikowano 28 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2023 Heheheh to się nadaje na mistrzowie.org Dobre to było. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bilunia Opublikowano 28 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2023 7 godzin temu, Karminadel napisał: Dobre to było. Dobre to mało powiedziane ... Jajca jak berety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi