Mirek7 Opublikowano 27 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2023 Witam czy u was też rolka napinacza też skacze ,1,6 dig Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 28 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2023 Co znaczy skacze?ma się kręcić bez luzów,jak się dziwnie zachowuje to do wymiany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 28 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2023 Sprzęgło na alternatorze zatarte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek7 Opublikowano 29 Lipca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2023 Nie Wiem jak tu dodać filmik po zdjęciu paska rolki i alternator kręcą się lekko,jak silnik pracuje to rolka od napinacza cały czas się rusza. Jak założę klucz na rolkę to czuć szarpanie jak by coś się zacierało Wysłane z mojego POCOPHONE F1 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 30 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2023 Przerabiałem ten temat w HDi. Napinacz skakał a po wymianie sprzęgła cisza i spokój. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek7 Opublikowano 30 Lipca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2023 Przerabiałem ten temat w HDi. Napinacz skakał a po wymianie sprzęgła cisza i spokój.Dzięki sprawdzę to sprzęgło Wysłane z mojego POCOPHONE F1 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rapi Opublikowano 30 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2023 7 godzin temu, Mirek7 napisał: Dzięki sprawdzę to sprzęgło Wysłane z mojego POCOPHONE F1 przy użyciu Tapatalka Ja nakręciłem film w zwolnionym tempie podczas gaszenia silnika. Było wydać że silnik się zatrzymał z alternator dalej się przez krótką chwilę kręci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek7 Opublikowano 31 Lipca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2023 Dobrałem się do kółka alternatora zdiolem pasek,jak zakręcę kółkiem i je zatrzymam to alternator zatrzymuje się po jakiejś sekundzie może szybciej. Nie wiem jak chodzi nowe tu jest wyczuwalny opór, ale nie jest tak że stoi DębaWysłane z mojego POCOPHONE F1 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi