kazraf Opublikowano 30 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2023 (edytowane) Czołem wszystkim. W moim Juku f15 mam manualne sterowanie klimatyzacją i dmuchawą. Pewnego wieczoru zobaczyłem, że lewa strona panelu nie jest podświetlona (str. pokrętło kierunku nadmuchu). Część panelu od str. pokrętła sterującego temperaturą jest podświetlona normalnie. W skrócie jedna żaróweczka świeci, a druga nie. Jakiś czas później przestała świecić i druga. Myślę sobie ok biorę się za wymianę żaróweczek. Kupiłem nowe. Wymieniłem i nic, ciemno dalej. Ruszam kostką zero reakcji, ciemno dalej. Zamówiłem używany panel, przełożyłem i przez jakiś czas było ok. Kilka dni temu znów jedna nie świeci. Z moich wniosków wynika, że winowajcą jest płytka w którą wpinamy kostkę od zasilania panelem. Ta przykrecana na 3 śrubki. Naprawiał ktoś ją? Jest gdzieś do dostania? Ew. którym kablem idzie zasilanie tych żarówek? A może naprawiał ktoś to w jakiś inny łatwy sposób... Edytowane 30 Lipca 2023 przez kazraf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawekb5 Opublikowano 14 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2023 Hej. Mam ten sam problem. Czy rozwiązałeś go u siebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi