Kaszkai Opublikowano 10 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2023 (edytowane) Witam ! Od jakiegos czasu zaczela migac kontrolka SRS. Sledzilem tematy z resetowaniem (kluczyk) i pomaga na 2 minuty poczym miganie wraca ponownie. Bylem u elektryka, podpial kompa i sprawdzil blad, poczym kontrolka ponownie zaczela migac. Wymienil tasme spiralna - znowu to samo. Mysle ,ze jest to swiadome dzialanie albo niewiedza - wyglada mi to na objezdzanie elektrykow i zgadywanie o co chodzi ale nie usmiecha mi sie placic za kazda probe moze to lub to. Nie rozumiem dlaczego nie mozna stwierdzic wprost o co chodzi. Mi wyglada to na napinacz pasow ,ktory przekazuje sygnal do modulu - czy wiecie co moze byc przyczyna ? Kostki pod fotelami wydaja sie ok. Podobno same poduszki tez sa ok. Edytowane 10 Sierpnia 2023 przez Kaszkai Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasjopej Opublikowano 11 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2023 Polecam ASO. Oni naprawią zgodnie z procedurami i wymienią cały fotel lub coś podobnego. Zapłacisz tylko raz. Cóż z tego, że będzie to kilka lub kilkanaście tysięcy. Ps. Nie mogłem się powstrzymać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaszkai Opublikowano 12 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2023 On 8/11/2023 at 11:52 AM, kasjopej said: Polecam ASO. Oni naprawią zgodnie z procedurami i wymienią cały fotel lub coś podobnego. Zapłacisz tylko raz. Cóż z tego, że będzie to kilka lub kilkanaście tysięcy. Ps. Nie mogłem się powstrzymać. A skad wiesz ,ze fotel akurat...ASO w sumie racja. Chyba mnie to czeka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaszkai Opublikowano 12 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2023 Czy mozliwe ,ze jest to sprzaczka pasa kierowcy ? Kabelek sensora lub cos w srodku sprzaczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaszkai Opublikowano 8 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2023 A jednak tasma kierwonicy. Dokladnie piny tasmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi