motor Opublikowano 18 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2023 Qq j10 2009r 1,6 benzyna.Mam pytanie .Co to jest to siwe ze ztrzałką na przewodzie paliwowy.Dodam że przewody metalowe za i przed tym można obrócić względem siebie.Oraz co to za czujniki za nim i pod nim.Dla orientacji przesyłam zdjęcia.za zainteresowanie tematem serdeczne dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaromir32 Opublikowano 20 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2023 To szare to nakładka na złącze przewodu paliwowego. Pod nią jest złącze podobne jak w przewodach klimatyzacji "np. w Peugeocie". Do rozłączenie trzeba użyć specjalnego klucza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motor Opublikowano 20 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2023 2 godziny temu, jaromir32 napisał: To szare to nakładka na złącze przewodu paliwowego. Pod nią jest złącze podobne jak w przewodach klimatyzacji "np. w Peugeocie". Do rozłączenie trzeba użyć specjalnego klucza. Też tak myślałem i zastanawiam się na jakiej zasadzie to złącze działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaromir32 Opublikowano 20 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2023 W środku jest o-ring, który uszczelnia i pozwala na obrót rurki. Rozbierałem to u mnie w 2.0 benzyna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motor Opublikowano 22 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2023 Dzięki bardzo już kumam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi