Jacek2021 Opublikowano 20 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2023 Dzien dobry, mam pytanie czesto wystepuje u mnie w Qashqai J12 blad wysoka temperatura w kabinie w czasie upalow podczas gdy dlugo parkuje na sloncu. Czy ktos ma takie same problemy. Co zrobic wizyta w ASO czy to normarlny urok Qashqaja w upalne dni problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumimis Opublikowano 20 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2023 Cześć, Nic takiego u mnie się nie dzieje a auto zawsze stoi w pełnym słońcu na betonowym placu bez grama cienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thekyle Opublikowano 21 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2023 Tylko do ASO, nic takiego u mnie nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wlobas Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2023 U mnie też nic takiego nie ma. ASO i to szybko kiedy jest ciepło, żeby nie powiedzieli że nie ma jak sprawdzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi