wb.sat Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Mam następujący problem. W trakcie wymiany czujnika abs przód włączyłem zapłon by skręcić kołami. Pojawił mi się komunikat błędu którego nieumiem skasować.Mam załączony start/stop,wyłączony system ESP,abs i napędu na 4 koła. Podłączony komputer nie umie go wykasować a tym sam by wszystko wróciło do normalności. Xtrail rok 2018 o mocy 177km . Będę wdzięczny za udzielenie pomocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wb.sat Opublikowano 26 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2023 Zmieniłem już 3 czujnik i nadal to samo . Koszt nowego w Nissanie 2500 zł o co tu chodzi czy w ty konkretnym modelu nie ma zamiennika. Proszę o podzielenie się wiedzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi