darek3759 Opublikowano 31 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2023 Wpadł mi pedał sprzęgła bez wcześniejszych jakichkolwiek objawów ze strony sprzęgła. Okazało się że przerdzewiał przewód wyprzęgnika za lewym kołem. Niestety nie mogę znaleźć takiego przewodu. Czy ktoś wie czy był on też stosowany w innych silnikach, innych typach samochodów ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edek264 Opublikowano 3 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2023 Przerabiałem niedawno temat, problem jest w tym że oryginalny przewód to ponoć koło 1 tys ale ktoś kto siedzi w temacie zrobi za 200-300zl, oprócz przewodu zwróć uwagę na ten trójnik rozdzielacz w okolicy tego przewodu. Ja wymieniałem oba w ASO, tanio nie było ale i tak uważam że w miarę.Wysłane z mojego M2012K11AG przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi