Eiksyt Opublikowano 1 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2023 Witam. Stojąc w korku samochód mi drży raz mocniej raz słabiej, różnie. Jak wrzucę na neutral albo parking to przestaje. Może to być poduszka pod skrzynią? Mowa o wersji z automatem. Czy ktoś posiada automat i może to jest normalne w tym modelu? Trudna wymiana jest takiej poduszki "pod blokiem"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdanpwik Opublikowano 3 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2023 jaki masz przebieg, to mi wygląda na przemiennik momentu czyli na konwerter. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eiksyt Opublikowano 4 Września 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2023 200 000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eiksyt Opublikowano 5 Września 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2023 Dodam jeszcze że trzęsienie zaczyna się kiedy spadają obroty tak do ok 600 a nawet 500+. Może to być wina świec? Zauważyłem też, że przy kolektorze ssącym brakuje jednej śruby mocującej i dość brudno jest w koło jakby darło lewe powietrze. Może to też być wina? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi