brudny05 Opublikowano 7 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2023 Witam grupę! Zbliża się zima, więc warto coś zrobić z tym tematem Problem jest następujący: Gdy włączę ogrzewanie z włączoną klimą, wskazówka temperatury silnika spada najniżej jak może i auto dostatecznie nie ogrzewa (prawie wcale). Sytuacja jest podobna z wyłączoną klimatyzacją i włączonym ogrzewaniem (tylko w tym przypadku nie ma owy o ciepłym powietrzu). Dodam tylko, że dwa termostaty wymienione zostały na nowe. Czy ktoś miał podobną sytuacje i wie co mu może dolegać? Z góry dziękuję za przekazaną wiedzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdanpwik Opublikowano 29 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2023 Witam, moj też nie grzał, zdjąłem osłonę przy nodze prrawej kierowcy i sprawdziłem ciepłote płynu dochodzącego i odchodzącego ngrzewnicy, dochodzący gorący odchodzący chłodny, nagrzewnica do płukania bąć do wymiany. Moja akurat wypłukana , ciepełko aż miło. Roboty niewiele , ale za to efekt niesamowity. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi