Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Wylacznik dzwieku w samochodzie- mute button?

gregson
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Zona ktora na codzien jedzii naszym QQ J11, skarzy sie ze dzis rano nie bylo wogole glosu w samochodzie- nie bylo slychac wogole radia. Jest gdzies wylacznik dzwieku w samochodzie? Tak mute button?

Ja nie kojarzę poza wyłączeniem radia.
Chyba można wyłączyć mikrofon podczas rozmowy.
Ale zdarza się czasem że słuchając radia pr,ez bt, c,asem przeskoczy , brak zasięgu, i muszę uruchomić ponownie aux na bt ( przekliknać klawisz aux 2 x )

4 godziny temu, gregson napisał:

No czuje, ze cos wkrotce padnie

Skąd w Tobie tyle pesymizmu:rolleyes: Po prostu QQłka sprawdzała stopień zaradności. W NC3 Pulsara też mi się zdarzyło i to po wgraniu jakiejś tam aktualizacji w ASO nie związanej z radiem. Pomogło tak jak napisałeś.
Pozdrawiam

Panowie, ja z innej beczki, jak wykasować w NC3 wszystkie adresy, które się zapisały w pamięci nawigacji?. Samochód w październiku idzie do sprzedania, a nie chcę żeby ktoś czytał te adresy.

6 godzin temu, klepa napisał:

jak wykasować w NC3 wszystkie adresy, które się zapisały w pamięci nawigacji?

Użyj opcji "przywróć do ustawień fabrycznych" - NC3 powinna po tym zabiegu pozostać "dziewicza".
Jeżeli masz mało tych swoich punktów, to możesz kolejno "Prowadź do - wskazać adres z historii - i masz button "Usuń". Tak to przynajmniej działa w NC3 Pulsara.

Pozdrawiam

Edytowane przez Bilunia

13 godzin temu, klepa napisał:

Przywróciłem do ustawień fabrycznych, nawigacja NC3, czysta jak łza,  nawet książka telefoniczna została wyczyszczona

... i wszystko co tam było sparowane po BT i wifi :dribble:
Dlatego napisałem:

W dniu 28.09.2023 o 22:44, Bilunia napisał:

użyj opcji "przywróć do ustawień fabrycznych" - NC3 powinna po tym zabiegu pozostać "dziewicza".

Najważniejsze, że cel został osiągnięty:zwyciestwo2:

... a przy okazji "podebrałem" Twoją stopkę "o walce" do GG i Skype :rolleyes:

Edytowane przez Bilunia