gregson Opublikowano 27 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2023 Zona ktora na codzien jedzii naszym QQ J11, skarzy sie ze dzis rano nie bylo wogole glosu w samochodzie- nie bylo slychac wogole radia. Jest gdzies wylacznik dzwieku w samochodzie? Tak mute button? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzyk Opublikowano 27 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2023 Ja nie kojarzę poza wyłączeniem radia. Chyba można wyłączyć mikrofon podczas rozmowy.Ale zdarza się czasem że słuchając radia pr,ez bt, c,asem przeskoczy , brak zasięgu, i muszę uruchomić ponownie aux na bt ( przekliknać klawisz aux 2 x ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregson Opublikowano 27 Września 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2023 He he, wylaczyla, wlaczyla, i tak kilka razy i zaskoczylo. No czuje, ze cos wkrotce padnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bilunia Opublikowano 27 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2023 4 godziny temu, gregson napisał: No czuje, ze cos wkrotce padnie Skąd w Tobie tyle pesymizmu Po prostu QQłka sprawdzała stopień zaradności. W NC3 Pulsara też mi się zdarzyło i to po wgraniu jakiejś tam aktualizacji w ASO nie związanej z radiem. Pomogło tak jak napisałeś. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzyk Opublikowano 27 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2023 Mi od 4 lat mówią że nie ma żadnej aktualizacji;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klepa Opublikowano 28 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2023 Panowie, ja z innej beczki, jak wykasować w NC3 wszystkie adresy, które się zapisały w pamięci nawigacji?. Samochód w październiku idzie do sprzedania, a nie chcę żeby ktoś czytał te adresy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bilunia Opublikowano 28 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2023 (edytowane) 6 godzin temu, klepa napisał: jak wykasować w NC3 wszystkie adresy, które się zapisały w pamięci nawigacji? Użyj opcji "przywróć do ustawień fabrycznych" - NC3 powinna po tym zabiegu pozostać "dziewicza". Jeżeli masz mało tych swoich punktów, to możesz kolejno "Prowadź do - wskazać adres z historii - i masz button "Usuń". Tak to przynajmniej działa w NC3 Pulsara. Pozdrawiam Edytowane 28 Września 2023 przez Bilunia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klepa Opublikowano 2 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2023 Przywróciłem do ustawień fabrycznych, nawigacja NC3, czysta jak łza, nawet książka telefoniczna została wyczyszczona?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bilunia Opublikowano 2 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2023 (edytowane) 13 godzin temu, klepa napisał: Przywróciłem do ustawień fabrycznych, nawigacja NC3, czysta jak łza, nawet książka telefoniczna została wyczyszczona ... i wszystko co tam było sparowane po BT i wifi Dlatego napisałem: W dniu 28.09.2023 o 22:44, Bilunia napisał: użyj opcji "przywróć do ustawień fabrycznych" - NC3 powinna po tym zabiegu pozostać "dziewicza". Najważniejsze, że cel został osiągnięty ... a przy okazji "podebrałem" Twoją stopkę "o walce" do GG i Skype Edytowane 3 Października 2023 przez Bilunia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi