tondromski Opublikowano 27 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2023 Witam, Jestem posiadaczem nissana quasqui 2011 , dzisiaj wymienilem akumulator i generalnie probuje rozkodowac radio, w instrukcji pisze aby to robic klawiszami na radiu tj wciskac przyciski od 1 do 4 tyle razy ile mamy liczb w kodzie i pozniej przyciskiem 6 akceptujemy, u mnie to nie dziala, czy ktos moze mi wyjasnic jak to zrobic ?, generalnie mam kod od radia , jak widzialem w internetach, koles odpalil zaplon pojawilo sie pole na kod wpisal i kliknal ok i dziala a u mnie zablokowalem tym radio. Po odpaleniu instrukcji robilem wg niej i niestety lipa dalej nic. Zablokowalem radio na kolejne 60 min. Prosze o porade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziadekJanek Opublikowano 28 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2023 Dekoder radio nissan Naciśnij "4" jednocześnie i zasilanie Trzymaj "4" i na zasilanie kliknij dwa razy Koniec Nie wiem czy u ciebie to zadziała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi