andrzej9 Opublikowano 28 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2023 Dzien dobry, jaki silnik Patrol Y61 jest najlepszy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OsobaNN Opublikowano 28 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2023 Żaden.. RD28* permamenty brak mocy, ZD30* permamenty brak mocy i lubi sie przegrzewać i nie tylko. TD42* na gnojówke są dość specyficzne, i w/g mnie za słabe. TD42T3 z turbo 114KW i 330Nm troche mało na taką pojemność... no i teraz to raczej połowa uciekła ze względu na wiek i przebieg. Benzynowe TB48* podobno jedzie.. ale nie spotkałem tego pieca przez ponad 30 lat pracy w motoryzjacji więc nie wiem. TB42* permamenty brak mocy i podobnie TB45* i do tego chleja wiecej benzyny niż ja whisky Może lepiej Y62, albo Infiniti QX80 bo to samo.. tamjest 5,6L benzynka i jedzie już fajnie. Ciekawe jakie są inne opinie na temat tych pieców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi