hubert406 Opublikowano 3 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2023 Witam, czy ktoś ma może wiedzę , gdzie mogę zakupić jarzma zacisków przód do pulsara ? Nigdzie nie idzie tego znaleźć … Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomkek1912 Opublikowano 5 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2023 Jarzma? W sensie cały zacisk czy fragment, bo na kawałki to nie kupisz. Całość trzeba. Numery: 41011-3DN0A - lewy, 41001-3DN0A - prawy. Nie mam pewnosci, ale tan sam zacisk jest w juke f15 i tidzie c12. Ogólnie idzie znaleźć sklepy gdzie można znaleźć po tych numerach, ale duż część na zdjęciach ma jakby niecały zacisk...co jest dziwne, bo po tych numerach powinno być wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert406 Opublikowano 5 Października 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2023 No właśnie jarzma potrzebne bo coś tam z hamulcami nie działa, ale nigdzie nie idzie tego dostać. Z zaciskami też ciężko. Dzięki. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomkek1912 Opublikowano 5 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2023 Tak powinno wyglądać: W sumie tam nie ma co się zepsuć. Nie działać może z powodu zapieczonych prowadnic. Uszkodzonego uszczelnienia i zapieczenia tłoczka, blokujące się klocki w miejscu osadzenia na tych blaszkach prowadzących (nie wiem jak to się nazywa profesjonalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ExploRer Opublikowano 6 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2023 12 godzin temu, hubert406 napisał: No właśnie jarzma potrzebne bo coś tam z hamulcami nie działa, ale nigdzie nie idzie tego dostać. Z zaciskami też ciężko. Dzięki. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk W ASO ile chcą za nówki ? Ja musiałem czyścić tylne, bo ręczny słabo łapał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert406 Opublikowano 6 Października 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2023 Nie wiem , nie mogę znaleźć tych części w ogóle Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomkek1912 Opublikowano 6 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2023 Na pewno nie ma nic? Ja np. takie znalazłem: https://www.czesciauto24.pl/abs/13480369 Tylko trzeba zapytać czy to razem z jarzmem, bo na zdjęciach tego nie widać, a tak jak pisałem wg numeru OE powinno być wszystko. Regenerowany: https://ovoko.pl/czesci-samochodowe/psj3870-nissan-pulsar-zacisk-hamulcowy-przedni?gclid=CjwKCAjw4P6oBhBsEiwAKYVkq7HXHCGQECbRjc8JbEukpAXJxa0mNpa2ZWjbCDdY0WaDx-E0HZC0sRoCC7EQAvD_BwE Na ebay w Anglii sprzedają niby nowe po 100 funtów, ale numer katalogowy wskazuje chyba na qq j10, ale piszą, że niby też pasuje do pulsara. Może tak być bo czasem identyczne części dla innych modeli mają inny numer OE. Ręczny jest rozporowy. No chyba, że były różne wersje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi