Kriss061 Opublikowano 5 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2023 Witam jaki polecacie olej do 370z nismo przebieg 77 tys km Myślę nas millersem 5w50 polecają też Elf 5w50 nad tym się najbardziej zastanawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxx370 Opublikowano 5 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2023 Ja jeżdżę na Millers EE PERFORMANCE 5w50 i bardzo sobie chwale normalna jazda temperatura oleju 93-98 , dynamiczna 100-110 większej nigdy nie odnotowałem nawet podczas upału 30 C i staniu w korku czy upalaniu na autobahn'ie dobrze sobie radzi z odprowadzaniem ciepła a w niskich temperaturach nie jest aż tak gęsty jak inne oleje i nie zamula silnika masz chłodnice czy powiekszona miske olejowa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi