Piotr1995ggg Opublikowano 15 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2023 (edytowane) Witam kupiłem Żonie niedawno micre k 12 2009 rok 1.2 problem mam z centralnym zamkiem raz działa z pilota a raz cisza nic nawet kierunki nie mrugną ktoś coś Mam jeden kluczyk Zamykanie od środka zawsze działa Jakaś sugestia gdzie szukać problemu ? Otworzenie i zamknięcie energicznie maski znowu centralka działa z pilota ciekawe jak długo Edytowane 15 Października 2023 przez Piotr1995ggg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HOROWITZ Opublikowano 15 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2023 Ja bym po pierwsze sprawdził główny przewód tzw.masowy /,,-"/ w twoim przypadku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr1995ggg Opublikowano 15 Października 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2023 2 godziny temu, HOROWITZ napisał: Ja bym po pierwsze sprawdził główny przewód tzw.masowy /,,-"/ w twoim przypadku. Jutro sprawdzę a czy ktoś się orientuje gdzie dokładnie jest ten sterownik od centralki a co do działania znów nie działa przejechałem 8 km i znów nie idzie zamknąć z kluczyka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr1995ggg Opublikowano 18 Października 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2023 (edytowane) Który dokładnie jest od centralki czy w tym tutaj go nie ma ? Edytowane 18 Października 2023 przez Piotr1995ggg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr1995ggg Opublikowano 24 Października 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2023 Problem raczej rozwiązany Dla zainteresowanych problem leżał w kluczyku pod baterie w kluczyku dałem kawalek papierka i dziala Już Dosyć długo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr1995ggg Opublikowano 13 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2023 Można zamknąć temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi