Gość KOSA Opublikowano 22 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2005 tylko dowiedz się na pewno czy będzie możliwość sterowania fazami rozrządu, bo tak rozkminiłem że smt6 modyfikuje tylko sygnał wejściowy do kompa i teraz jeżeli w kompie seryjnym nie ma programu i wyjścia do sterowania fazami to jak to będzie można sterować za pomocą smt6?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 22 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2005 tylko dowiedz się na pewno czy będzie możliwość sterowania fazami rozrządu, bo tak rozkminiłem że smt6 modyfikuje tylko sygnał wejściowy do kompa i teraz jeżeli w kompie seryjnym nie ma programu i wyjścia do sterowania fazami to jak to będzie można sterować za pomocą smt6?? no moj ecu nie ma takiej mozliwosci aby sterowac zmiennymi fazami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Butryn Opublikowano 22 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2005 Wacu, super pomysl! na .orgu juz kilku widze zrobila swap i osiagi sa super! a co z licznikiem? Tez zmieniasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 22 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2005 Wacu, super pomysl! na .orgu juz kilku widze zrobila swap i osiagi sa super! a co z licznikiem? Tez zmieniasz? licznik zostaje. latwiej zamknac 140 mph jak 160 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość WOJTUSMAXIMUS02 Opublikowano 23 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2005 Wacu, super pomysl! na .orgu juz kilku widze zrobila swap i osiagi sa super! a co z licznikiem? Tez zmieniasz? licznik zostaje. latwiej zamknac 140 mph jak 160 8) hehe no tak jakby sie kto pytal ile jechales :wink: najszybciej to powiesz [ zamknalem budzik] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KOSA Opublikowano 23 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2005 Wacu, z tą moją teoria na temat sterowania fazami mogę sie mylić dlatego sie dowiedz......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 11 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2006 no i niestety. zmiennej fazy rozrzadu nie uaktywnie bez 3.5 ECU. zaden smt6 czy 7 nie pomoze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 11 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2006 no i niestety. zmiennej fazy rozrzadu nie uaktywnie bez 3.5 ECU. zaden smt6 czy 7 nie pomoze jestes pewien??masz speca od smt6ki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 11 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2006 no i niestety. zmiennej fazy rozrzadu nie uaktywnie bez 3.5 ECU. zaden smt6 czy 7 nie pomoze jestes pewien??masz speca od smt6ki?? stowa bracie. wyslalem email do producenta smt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SPEEDY Opublikowano 11 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2006 8) Wacu nie ma rzeczy nie do zrobienia,w końcu jesteś w kraju wielkich możliwości,macie tam od za....specjalistów.So i strongly believe,you're up to it Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KOSA Opublikowano 12 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2006 no właśnie tak myślałem, ale pewnie sa dało by rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi