romeks Opublikowano 21 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2023 Szukałem w instrukcjach ale jakoś nie znalazłem więc pozwolę sobie zadać pytanie. Jak skasować historię raportów eco drive ? Aktualną można bo jest reset, ale historii nie mogę skasować. I przy okazji czy można zmienić przebieg do następnego serwisu z 30 tys. na jakiś normalny np 10 tys. ? Po resecie wyświetla 30 tys. czyli wartość "kosmiczną". Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JackSet Opublikowano 21 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2023 Jest główny duży bezpiecznik w skrzynce. Resetuje wszystko. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romeks Opublikowano 21 Października 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2023 Czyli zdjąć klemę z akumulatora ?. Jest jeszcze opcja resetu do ustawień fabrycznych, ale czy nie można delikatniej tego zrobić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JackSet Opublikowano 22 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2023 11 godzin temu, romeks napisał: Czyli zdjąć klemę z akumulatora ?. Jest jeszcze opcja resetu do ustawień fabrycznych, ale czy nie można delikatniej tego zrobić ? Reset w kompie rczej nie. On chyba jedynie ustawia do defaultu. Próba nie strzelba.? Ja skasowalem po prostu wyjmujac bezpiecznik i ponownie wkładając. Bez zdejmowania klemy. Ten duzy biały. kiedyś radio dostalo totalnej zawiechy i dopiero to pomoglo. Ale wszystko potem do ustawiania. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karminadel Opublikowano 22 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2023 W dniu 21.10.2023 o 18:25, romeks napisał: Szukałem w instrukcjach ale jakoś nie znalazłem więc pozwolę sobie zadać pytanie. Jak skasować historię raportów eco drive ? Aktualną można bo jest reset, ale historii nie mogę skasować. I przy okazji czy można zmienić przebieg do następnego serwisu z 30 tys. na jakiś normalny np 10 tys. ? Po resecie wyświetla 30 tys. czyli wartość "kosmiczną". Pozdrawiam. Naciśnij 20 razy RESET punktów ECO i archiwum będzie zastąpione wartością zerową. A tak poza tematem - po co chcesz to kasować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romeks Opublikowano 23 Października 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2023 12 godzin temu, Karminadel napisał: Naciśnij 20 razy RESET punktów ECO i archiwum będzie zastąpione wartością zerową. A tak poza tematem - po co chcesz to kasować? Dzięki. Kasuję bo chcę zacząć jeździć "ECO". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 23 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2023 33 minuty temu, romeks napisał: Dzięki. Kasuję bo chcę zacząć jeździć "ECO". wybacz...ale tylko się uśmiechnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karminadel Opublikowano 23 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2023 11 godzin temu, JACKO29 napisał: wybacz...ale tylko się uśmiechnę. To tak jak ja czytając o schizie na temat STOP-START. Boję się o was jak się dowiecie, że na rynku są bardzo popularne hybrydy ? ? Post żartobliwy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romeks Opublikowano 24 Października 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2023 Odpowiadając żartobliwie.. "Hybryda powinna utrzymywać się na paznokciach około dwóch tygodni. Po tym czasie płytka zasługuje na regenerację. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karminadel Opublikowano 25 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2023 Romeks - ubawił mnie Twój post, ponadto poczułem się zagięty nim. Heheheh... Dowaliłeś mi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romeks Opublikowano 26 Października 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2023 Upsss. Sorry, nie chciałem dowalać ... Niemniej zacząłem jeździć "ECO". Pierwszy wykres. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi