mario1974 Opublikowano 1 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2023 Witajcie od miesiąca jestem posiadaczem J11 2016r 1.6 dig-t i nie wiem czy tak ma być ale chyba nie☹️ podczas jazdy przy hamowaniu wciskam sprzęgło a obroty silnika wzrastają na kilka sekund potem opadają co to może być macie jakieś pomysły gdzie szukać z góry dzięki za jakieś wskazówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Afrance Opublikowano 1 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2023 Auto rozgrzane, czy na początku jazdy. Jak na początku to normalne zachowanie.Wysłane z mojego SM-A526B przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario1974 Opublikowano 1 Listopada 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2023 (edytowane) Jak na zimnym tak i na ciepłym staje na światłach hamulec sprzęgło obroty wyżej i potem spadają nie za każdym razem się to dzieje Edytowane 1 Listopada 2023 przez mario1974 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 2 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2023 Bo komputer oczekuje zmiany biegu,podwyższa dla płynniejszej zmiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi