aza15 Opublikowano 19 godzin temu Udostępnij Opublikowano 19 godzin temu (edytowane) Ja mam jedno pokrętło i niestety ale dopiero będę mógł sprawdzić w środę i dam znać. Podobno przy poprzedniej aktualizacji były też problemy . Trzeba było wymuszać aktualizacje w centrali Nissana podając vin. Edytowane 18 godzin temu przez aza15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Veteran Opublikowano 14 godzin temu Udostępnij Opublikowano 14 godzin temu (edytowane) U mnie dziś wyskoczyło info o aktualizacji mapy (wersja z jednym pokrętłem)- poszło przez telefon w trakcie jazdy. Aktualna wersja mapy to 22219_0_8. Oprogramowania nie chciało aktualizować- wersja to 283C36PBA i wyświetla , że to najnowsza wersja. Edytowane 14 godzin temu przez Veteran Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaroSz Opublikowano 11 godzin temu Udostępnij Opublikowano 11 godzin temu 10 godzin temu, Micha_123 napisał: Oprogramowanie też? Jaka wersja softu? Jakie radio (2 pokrętła czy jedno) Radio z jednym pokrętłem. Wersja softu się nie zmieniła, ale "zaciągnął" najpierw soft, później mapy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi