PRIMAR Opublikowano 6 Lutego Udostępnij Opublikowano 6 Lutego Nie zgadzam się z Tobą. Mapy aktualizowałem 3 tygodnie temu, a dzisiaj ich nie ruszałem. Dzisiaj aktualizował się system. Numer softu nie jest istotny, o czym pisałem powyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaroSz Opublikowano 6 Lutego Udostępnij Opublikowano 6 Lutego (edytowane) Poprzednia wersja mapy była 22219_0_5, w okolicach grudnia-stycznia weszło 22219_0_8. Dostałeś nową wersję mapy 22219_0_9 Co do wersji oprogramowania i aktualizacji w ASO do bezprzewodowego AA to co nieco wiem,bo jak poczytasz temat, to moja skromna osoba rozpętała swoistą "burzę" i wiele osób na moją sugestię "douczało" ASO w tej kwestii 😁 Edytowane 6 Lutego przez JaroSz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRIMAR Opublikowano 6 Lutego Udostępnij Opublikowano 6 Lutego No cóż, widocznie wiesz lepiej co dzisiaj robiłem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaroSz Opublikowano 6 Lutego Udostępnij Opublikowano 6 Lutego To napisz proszę, co nowego w tym nowym oprogramowaniu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRIMAR Opublikowano 6 Lutego Udostępnij Opublikowano 6 Lutego Zastanów się. W jaki sposób miałbym to sprawdzić? Przecież to mogą być zmiany wręcz niewidoczne w menu, a tylko zmieniające jakieś parametry pracy auta. Spytaj Nissana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaroSz Opublikowano 6 Lutego Udostępnij Opublikowano 6 Lutego (edytowane) Zastanów się ... aktualizacja oprogramowania stacji multimedialnej ma wpływ na parametry pracy auta ? Spytałem Nissana. Żadna aktualizacja oprogramowania stacji multimedialnej nie jest jeszcze w Polsce dostępna. Ma być w tym roku. Mój QQ aktualizował się już CZTERY razy 😁, a to rocznik 2023 Edytowane 6 Lutego przez JaroSz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uzyiel85 Opublikowano 6 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 6 godzin temu, PRIMAR napisał: Dzisiaj (przez WiFi) pojawiła się i zainstalowała nowa wersja systemu. Co ciekawe, nie zmienił się numer, ale Historia Aktualizacji Oprogramowania pokazuje, że update się dzisiaj odbył. Zresztą, przy poprzedniej aktualizacji systemu dokonanej przez ASO, w wyniku której uzyskałem bezprzewodowy Android Auto numer wersji także się nie zmienił. Rozumiem że wer z jednym pokrętłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRIMAR Opublikowano 6 Lutego Udostępnij Opublikowano 6 Lutego Tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vanice77 Opublikowano 8 Lutego Udostępnij Opublikowano 8 Lutego (edytowane) Tak to u mnie wyglada. Nissan q 2025 z navi z google. Edytowane 8 Lutego przez vanice77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walerio1 Opublikowano 13 Lutego Udostępnij Opublikowano 13 Lutego J12 2023 mapy aktualizują się bez problemu przez usb program Map Update Tool Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vanice77 Opublikowano 1 Marca Udostępnij Opublikowano 1 Marca U mnie jeszcze brak aktualizacji. Dziwne że nie wszyscy maja w jednym czasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sulik76 Opublikowano 2 Marca Udostępnij Opublikowano 2 Marca W dniu 1.03.2025 o 19:45, vanice77 napisał: U mnie jeszcze brak aktualizacji. Dziwne że nie wszyscy maja w jednym czasie. Wcale nie dziwne. W wielu systemach tak działa aktualizacja, że nie wszyscy klienci w tym samym czasie dostają info, że jest dostępna. Jak by wszyscy w tym samym czasie poprosili o aktualizację to "zabiłoby" system który ją udostępnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kris_xmx Opublikowano 29 Marca Udostępnij Opublikowano 29 Marca Zrobiłem aktualizację mapy (wyświetlacz z jednym pokrętłem) ale pozostała ikona ze strzałką która migała przy aktualizacji, ale teraz pokazuje się na ekranie na stałe i nie chce zniknąć. Przywracałem do ustawień fabrycznych ale nie pomogło, jak to ikonę usunąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi