PRIMAR Opublikowano 5 godzin temu Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu Nie zgadzam się z Tobą. Mapy aktualizowałem 3 tygodnie temu, a dzisiaj ich nie ruszałem. Dzisiaj aktualizował się system. Numer softu nie jest istotny, o czym pisałem powyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaroSz Opublikowano 5 godzin temu Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu (edytowane) Poprzednia wersja mapy była 22219_0_5, w okolicach grudnia-stycznia weszło 22219_0_8. Dostałeś nową wersję mapy 22219_0_9 Co do wersji oprogramowania i aktualizacji w ASO do bezprzewodowego AA to co nieco wiem,bo jak poczytasz temat, to moja skromna osoba rozpętała swoistą "burzę" i wiele osób na moją sugestię "douczało" ASO w tej kwestii 😁 Edytowane 5 godzin temu przez JaroSz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRIMAR Opublikowano 5 godzin temu Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu No cóż, widocznie wiesz lepiej co dzisiaj robiłem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaroSz Opublikowano 5 godzin temu Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu To napisz proszę, co nowego w tym nowym oprogramowaniu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRIMAR Opublikowano 4 godziny temu Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu Zastanów się. W jaki sposób miałbym to sprawdzić? Przecież to mogą być zmiany wręcz niewidoczne w menu, a tylko zmieniające jakieś parametry pracy auta. Spytaj Nissana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaroSz Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu (edytowane) Zastanów się ... aktualizacja oprogramowania stacji multimedialnej ma wpływ na parametry pracy auta ? Spytałem Nissana. Żadna aktualizacja oprogramowania stacji multimedialnej nie jest jeszcze w Polsce dostępna. Ma być w tym roku. Mój QQ aktualizował się już CZTERY razy 😁, a to rocznik 2023 Edytowane 3 godziny temu przez JaroSz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uzyiel85 Opublikowano 1 godzinę temu Autor Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 6 godzin temu, PRIMAR napisał: Dzisiaj (przez WiFi) pojawiła się i zainstalowała nowa wersja systemu. Co ciekawe, nie zmienił się numer, ale Historia Aktualizacji Oprogramowania pokazuje, że update się dzisiaj odbył. Zresztą, przy poprzedniej aktualizacji systemu dokonanej przez ASO, w wyniku której uzyskałem bezprzewodowy Android Auto numer wersji także się nie zmienił. Rozumiem że wer z jednym pokrętłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi