qashqai531 Opublikowano 16 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2023 Moja antena puszcza wode do bagażnika i muszę ją zdemontować do naprawy. Jak ją zdemontować ?Od tyłu dostałem się pod sufitę ale nie widzę nigdzie jakieś sŕuby od spodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Author53 Opublikowano 16 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2023 7 godzin temu, qashqai531 napisał: Moja antena puszcza wode do bagażnika i muszę ją zdemontować do naprawy. Jak ją zdemontować ?Od tyłu dostałem się pod sufitę ale nie widzę nigdzie jakieś sŕuby od spodu. Jest tak nakrętka którą trzeba odkręcić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacoob Opublikowano 29 Stycznia Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia Poradźcie proszę - urwałem śrubę od anteny (ta górna część co wystaje żeby ją wkręcić). Czy można to jakoś dosztukować czy muszę kupować komplet i wymieniać całość? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sk_slawek Opublikowano 31 Stycznia Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia Najlepiej jakbyś wykręcił urwaną część gwintu. Są specjalne wykrętaki. Możesz próbować nawiercić i ostrym szpikulcem próbować wykręcić. Wcześniej w jednym i drugim przypadku zalej to specyfikiem do odrdzewiania (może być WD). Wówczas musiałbyś dokupić tylko bat anteny i po kłopocie. Przy wymianie całości musiałbyś zdemontować część podsufitki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi