czesiu1976 Opublikowano 17 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2023 Witam czy ktoś orientuje się czy w tym modelu 1.6 dig-t występuje czujnik ciśnienia doładowania turbiny bo w błędach wychodzi że mam brak adaptacji po wgraniu przez dzień jest ok a później błąd wraca ogólnie nic z autem się nie dzieje żadnych check engine tylko raz po raz mam turbo dziurę a potem wystrzela jak z procy a na kompie brak adaptacji tego zaworu szukam w necie i tylko są silniki 1.3/1.2 może ktoś miał też taki przypadek auto od nowości przebieg 60.000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzyk Opublikowano 17 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2023 Ja .mialem ten sam objaw . Nie wiem dokładnie co pomogło ale miałem tylko podobno uszczelnione gdzieś połączenie w okolicach turbiny. Ori uszczelka była uszkodzona . Nie wymieniano mi żadnych części. Objaw zniknął. Choć mam wrażenie że czasem się pojawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czesiu1976 Opublikowano 18 Listopada 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2023 Dzisiaj sprawdziłem i faktycznie miałem opaskę słabo dokręconą tego dużego węża nie wiem czy to jest to ale wiem że jak wymieniali świece to mi to odkręcali był luz że dwa i pół raza przekręciłem żeby dokręcić teraz będę sprawdzał najlepsze że jakby to było to tak jechałem na wakacje 1800 km w jedną stronę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzyk Opublikowano 18 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2023 Poza komfortem nic się nie dzieje. Poyestuj i daj znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czesiu1976 Opublikowano 18 Listopada 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2023 W kontakcie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czesiu1976 Opublikowano 21 Listopada 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2023 Jak na razie jest lepiej choć już dwa razy miałem coś podobnego delikatne zamulenie żadnych błędów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi