beeert Opublikowano 22 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2023 Witam, szukam porady. W ubiegłym tygodniu podczas jazdy pękła mi w drobny mak szyba szyberdachu panoramicznego. W ramach naprawy usterki zamówiłem nowy szyberdach (z racji, iż nie udało się znaleźć samej szyby). Czekam na dostawę i w związku z tym mam następujące pytania: 1. Czy da się wymienić samą szybę bez demontażu podsufitki? 2. Czy wymieniać samą szybę czy również cały stelaż mocujący (ze względu na spasowanie, ewentualne problemy z wilgocią itp.)? Z góry dziękuję za porady. Zastanawiam się również czy da radę operację samemu czy lepiej zaprowadzić auto do wyspecjalizowanego serwisu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek_GD Opublikowano 25 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2023 Wymieniaj całość, jeśli nie wiesz jak to zrobić, to oddaj do warsztatu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beeert Opublikowano 26 Listopada 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2023 Spróbuję niebawem wymienić samą szybę, mam taką samą sytuację jak na filmie poniżej dam znać jak rezultat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi