arek103 Opublikowano 11 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2023 Panowie, da radę wymienić lampy przednie z halogenowych na full led w T32? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smakor Opublikowano 11 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2023 I dołożyć autopoziomowanie i spryskiwacze?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arek103 Opublikowano 11 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2023 Przy ledach też jest wymagane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peku Opublikowano 19 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2023 Ja mam w X-ie seryjnie ledy i nie ma spryskiwaczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smakor Opublikowano 19 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2023 Godzinę temu, Peku napisał: Ja mam w X-ie seryjnie ledy i nie ma spryskiwaczy. Ale masz autopoziomowanie, spryskiwacze w niektórych były w innych nie. Ja mam (2019) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arek103 Opublikowano 19 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2023 A autopoziomowanie nie jest wbudowane w lampie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smakor Opublikowano 19 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2023 5 godzin temu, arek103 napisał: A autopoziomowanie nie jest wbudowane w lampie? Silniczek tak ale reszta to dwa potencjometry przy wahaczu przednim i tylnym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi