Mamejko Opublikowano 15 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2023 Witam, wszedłem w posiadanie qq 2017 SL AWD z Kanady. Już zdążyłem zauważyć że mam inny system w radiu (obecnie F160), czy mogę zrobić samodzielnie aktualizację i jak (nie muszę mieć języka polskiego)? Czy mapy zakupione z allegro (proponowane w innych postach) będą u mnie działać nawet jeżeli nic nie zrobię oprogramowaniem w moim aucie? Bardzo dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jani Opublikowano 16 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2023 Dołączam się do tematu, również jestem w posiadaniu QQ z 2018 SL AWD (Rouge Sport) i interesuje mnie aktualizacja. Czy jest ktoś w stanie pomóc Nam w tym temacie? Z góry dziękujemy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi