martinok Opublikowano 23 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2023 Jutro rano czeka nas długa podróż, w ostatniej chwili zauważyłem, że płyn w chłodnicy jest poniżej minimalnej. Płyn w zbiorniku jest koloru niebieskiego ( nie mam pojęcia co tam było wcześniej wlane), mam od kolegi do dolewki nissan coolant l248 premix- zielony. Co radzicie? Czy mogę zrobić dolewkę tym płynem? Sprawa dosyć pilna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baju123 Opublikowano 23 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2023 możesz lać kolory nic nie znaczą powodzenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruno Opublikowano 24 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2023 Płyn zielony Prestone mieszalny z każdym i nie zmienia koloru starego płynu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi