juri1114 Opublikowano 25 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2023 (edytowane) Niedawno stałem się posiadaczem qq +2 2011 2.0DCI jednak niesty okazało się że nie grzeje strona pasażera próbowałem ustawić zębatkę na silniczku pod nogami kierowcy ale nawet jak otworze ta klapke ręcznie na maxa to ciepłym wieje tylko po stronie kierowcy. Co jeszcze może być przyczyną? Oba pokrętła na high nie chodzi o nastawy. Edytowane 26 Grudnia 2023 przez juri1114 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r5k4 Opublikowano 26 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2023 wciśnięty DUAL i lewe pokrętło na LO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
juri1114 Opublikowano 26 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2023 Pokrętła są na high oba Prawa strona nie reaguje na zmianę temperatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r5k4 Opublikowano 26 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2023 a zrobić samodiagnostykę klimy. gdzieś na forum jest opis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
juri1114 Opublikowano 26 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2023 Niewiele mi pomagają Pana odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
juri1114 Opublikowano 26 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2023 Wie ktoś gdzie znajduje się silniczek sterujący klapa ciepłego powietrza strony pasażera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baju123 Opublikowano 29 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2023 Witam powinien przy filtrze kabinowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
juri1114 Opublikowano 29 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2023 Ten jest odpowiedzialny za lewą stronę . Pytam o ten od prawej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
juri1114 Opublikowano 2 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia (edytowane) Wie ktoś który silniczek odpowiedzialny jest za ciepłe powietrze z prawej strony? Edytowane 2 Stycznia przez juri1114 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r5k4 Opublikowano 8 Stycznia Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia wg mnie to ten, który znajduje się przy schowku pasażera./trzeba zdemontować schowek/. u mnie ma nr.27732 8H300 . przesterowuje po wciśnięciu dual i kręceniu prawym pokrętłem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
juri1114 Opublikowano 8 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia (edytowane) Dziękuję bardzo za pomoc. Jednak jest tu ktoś kto się zna :)Jutro wymontuje schowek i sprawdzę . Edytowane 8 Stycznia przez juri1114 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
juri1114 Opublikowano 9 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia Zamontowałem schowek. Pod nim są dwa silniczki jeden nie reaguje na żaden przycisk tylko nie ma dojścia żeby go odkręcić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r5k4 Opublikowano 10 Stycznia Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia widocznie jest inny typ nawiewu. ja opisałem jak to wygląda u mnie. a numerów nie było widać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
juri1114 Opublikowano 10 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia Może przez to że to j10 po lifcie. Nie dojdę do nr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r5k4 Opublikowano 10 Stycznia Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia mój też j10 po lifcie tylko, że diesel /2012r./ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
juri1114 Opublikowano 10 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia To musi być taki sam. Blachy mocujące deskę przeszkadzają żeby dojść do silniczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r5k4 Opublikowano 10 Stycznia Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia ten silniczek z tego co pamiętam to ma białą kostkę zasilającą, jest w obrębie wlotu nawiewu do schowka, za wylotem nadmuchu na nogi, pod rurką do termometru, przykręcony na dwie śrubki krzyżakowe, oś napędzająca klapkę też jest biała. więcej tutaj nie wiem. POWODZENIA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
juri1114 Opublikowano 10 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia Tak to wygląda u mnie . Nie dojdziesz żeby odkręcić te srubki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
juri1114 Opublikowano 12 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia Jednak był tam gdzie mówiłeś tylko ukryty pod kanałem który wieje na nogi już ustawiłem ręcznie na ciepłe w środku tropiki i zamawiam silnik . Wielkie dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi