Gość Mrozu Opublikowano 2 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2006 Zgodnie z obietnicą mam fotki. Przedni migacz jest obklejony folią natomiast boczny jest pryśnięty lakierem. Elo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Piotrek84r Opublikowano 3 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2006 W zderzak nie znalazłem, ale jak ktoś by chciał się skusić na błotniki i ma kasę to : http://www.sk-tuning.de/web/shop/default.p...bd8f1fc2726b62a Pozdro 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chrosta Opublikowano 3 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2006 tutaj masz zdjecia clarow z nx , bardzo fajnie to wyglada, ja za lexami nie przepadam : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mrozu Opublikowano 3 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2006 W zderzak nie znalazłem, ale jak ktoś by chciał się skusić na błotniki i ma kasę to : http://www.sk-tuning.de/web/shop/default.p...bd8f1fc2726b62a Pozdro Boczne białe kieruneczki pasują z almery N16. Można je kupić w Polcarze lub na allegro za 80 pln za kpl. Nie ma poptrzeby szukania za granicą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s900 Opublikowano 3 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2006 znowu uslysze ze nie na temat ale jak juz Wy tez mowicie o bocznych kierunkach to dzisiaj zamontowalem boczne kierunki od forda mondeo bardzo podobne do tych za grube euro dalem na elegro z przesylka 39 pln za pare i jest si nawet pasuja bez przerubek tylko z oprawkami do zarowek trzeba bylo pokombinowac, jutro w ciagu dnia zrobie foto bo moj hp znowu sie poddal i padla lampa blyskowa :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s900 Opublikowano 9 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2006 Sorki ze nie wrzucilem fot ale mi cyfra padla , dzisiaj rano bylem u znajomego ktory regeneruje reflektory i podsunal mi taki pomysl na kierunki przednie - przedni reflektor uszkodzony od opla astry ze "szklem" z plastyku(ponoc jakies weglanowe tworzywo b.twarde) wyciac z niego szkielka do kierunku, przekazuje pomysl na goraco, co o nim myslicie? Podstawowa wada to problem z uszczelnieniem i fakt ze oryginalny tyl kierunku trzeba by ladnie polakierowac na srebrno bo przez szkielko bez rysynku bedzie dokladnie widac srodek :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mrozu Opublikowano 9 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2006 Czyli podobny do mojego pomysłu z białymi lampami od fiatersa tylko Twoje by były clear'y a moje nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s900 Opublikowano 9 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2006 Ano ale nadal mam problem jak je ladnie przykrecic bo to bedzie plaskie szkielko z dziurka na srube( JAKOS TAK MALO MEDIALNIE :roll: ) nie mowiac o uszczelnieniu?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mrozu Opublikowano 9 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2006 W szkiełku możesz zrobić maluteńkie zagłębienia żeby łebki śrub się pochowachy tylko muszą mieć małe łebki i najlepiej srebne lub chromowane. Uszczelnić można przezroczystym silikonem jadąc nim po rancie, ale juz jak masz skęcone szkło z odblaskiem. Jak wyschnie silikon to go możesz troszke przyciąć i wsadzisz w zderzak i nie powinno być widoczne jakiekolwiek dłubanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s900 Opublikowano 9 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2006 Z silikonem sie zgodze ale wglebien w szkle to raczej sie nie da zrobic jest bardzo cienkie. No i jak skleisz szklo z odblaskiem na stale silikonem to zarowki nie zmienisz chyba zeby rozklejac w razie niemca albo przerobic na montowana od tylu odblasku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi