Tomek_S Opublikowano 3 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2024 Witam. Posiadam J12 1.3 140KM manual od około 3 tygodni. Mam pytanie do grupowiczów. Czy u Was podczas przyspieszania tj. w okolicy 1800-2000/obr czujecie drganie pedału gazu. Jeździłem innymi QQ podczas jazd próbnych i tego nie odczuwałem. Po przekroczeniu tych obrotów tego odczucia już nie ma. Dzięki za info. Bo nie wiem czy wybrać się z tym do ASO. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exit Opublikowano 3 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2024 Ja tego nie odczuwam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrew Opublikowano 8 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2024 Brak drgań na pedale gazu. Ps. W j11 były, dość mocno odczuwalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thekyle Opublikowano 9 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2024 Mam taki sam pojazd i wszystko gra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi