Elvis Opublikowano 11 Stycznia Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia Witam Wszystkich! Jestem od niedawna posiadaczem QQ j10 po lifcie wersja Tekna i mam problem z lewą tylnią lampą. A mianowicie postów ledwo mi się żarzy, natomiast stopu wogole nie ma. Przejrzałem fora i nic nie znalazłem. Sprawdziłem masę, styki i dalej to samo. ( zapomniałem dodać że w lampie była woda). Może ktoś coś doradziłby? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruno Opublikowano 14 Stycznia Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia Witam kolego z tego co opisałeś że miałeś wodę w lampie to masz uszkodzoną płytkę z ledami raczej nie naprawialną tylko wymiana. Oryginalna używka to ok 200 zł ale od jakiegoś czasu pojawił się zamiennik w cenie 90 zł ,tylko trzeba pamiętać która strona lampy. Wklejam zdjęcie tej płytki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elvis Opublikowano 14 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia Dziękuję za podpowiedź. Właśnie zamówiłem nową. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi