Konrad21 Opublikowano 14 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2024 Witam. Mam problem z kluczykiem inteligentym. Stało się to nie dawno. Na początku czasami działa a czasami nie. Nie było można przekręcić kluczyka,zapłonu. Teraz przestał działać . Za każdym razem muszę wyciągać kluczyk emergency i wtedy stacyjka działa i odpalą. Wymieniłem baterię w kluczyku i mam nowy akumulator. Dodam jeszcze że otwieranie drzwi w kluczyku działa tylko stacyjka nie działa. Byłem u mechanika i był podłączony do komputera i nie pokazał żadnego błędu. Proszę o pomoc,może ktoś miał taki problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galador Opublikowano 5 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2024 możliwe że nie widzi obecności kluczyka we wnętrzu pojazdu. popróbuj w różny sposób, trzymając kluczyk raz w lewej kieszeni, a raz w prawej. może antena, ale to by wtedy też drzwi nie otwierał. mam podobny problem ale oprócz stacyjki nie ruszają otwieranie drzwi i bagażnika ani otwieranie pilotem. komputer znajduje takie błędy: raz działa, raz nie. będę z tym walczył w nadchodzących tygodniach to dam znać co się działo i czy to kable czy któreś podzespoły. ale nie chcę sam w tym grzebać bo tam te kluczyki mają jakieś kody odpowiedzialne za otwieranie i chyba jak któryś podzespół się wymienia to trzeba przeprogramowywać kluczyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi