PanBanan Opublikowano 25 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2024 Cześć, wszystkimi przymierzam się do haka holowniczego. Dzięki wam znalazłem stronkę dobre haki miałem dobrane wszystko miałem już zamawiać ale coś mnie pokusiło i zajrzałem do wiązki schowanej w bagażniku. Niestety ta dedykowaną ze strony nie będzie pasować bo mają porobione końcówki a ja mam jedną wielką biła kostkę z 6 wejściami. Teraz mam pytanie montował ktoś wiązkę pod takie podłączenie i może polecić co kupić. Bo hak holowniczy już jest teraz tylko elektryka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanKazio Opublikowano 8 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2024 W dniu 25.01.2024 o 11:43, PanBanan napisał: Cześć, wszystkimi przymierzam się do haka holowniczego. Dzięki wam znalazłem stronkę dobre haki miałem dobrane wszystko miałem już zamawiać ale coś mnie pokusiło i zajrzałem do wiązki schowanej w bagażniku. Niestety ta dedykowaną ze strony nie będzie pasować bo mają porobione końcówki a ja mam jedną wielką biła kostkę z 6 wejściami. Teraz mam pytanie montował ktoś wiązkę pod takie podłączenie i może polecić co kupić. Bo hak holowniczy już jest teraz tylko elektryka. hej ogarnąłeś co gdzie jest w tej wtyczce ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi