JackSet Opublikowano 2 Lutego Udostępnij Opublikowano 2 Lutego Bezposrednio po wymianie oleju przy uruchomieniu pojawia się komunikat OIL LEVEL LOW I wskaźnik poziomy od 0 do 1. Na bagnecie Olej jest 3/4. Zrobiłem reset serwis ale nie pomogło. Pierwszy raz to się zdarzyło a to 4 raz ten sam Olej (4 litry wlane). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 5 Lutego Udostępnij Opublikowano 5 Lutego W dniu 2.02.2024 o 12:07, JackSet napisał: 4 raz ten sam Olej Jak mu wlewasz 4 raz ten sam olej to co się dziwisz, że się zbuntował ? Ja bym wymienił na nowy A dobrze resetowałeś "przegląd" ? Może odłączenie aku na chwilę coś pomoże w resecie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JackSet Opublikowano 5 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 8 godzin temu, Prezes napisał: Jak mu wlewasz 4 raz ten sam olej to co się dziwisz, że się zbuntował ? Ja bym wymienił na nowy A dobrze resetowałeś "przegląd" ? Może odłączenie aku na chwilę coś pomoże w resecie ? Okazało sie po przejechaniu 30 paru kilometrów komunikat zniknął. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi