JackSet Opublikowano 2 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2024 Bezposrednio po wymianie oleju przy uruchomieniu pojawia się komunikat OIL LEVEL LOW I wskaźnik poziomy od 0 do 1. Na bagnecie Olej jest 3/4. Zrobiłem reset serwis ale nie pomogło. Pierwszy raz to się zdarzyło a to 4 raz ten sam Olej (4 litry wlane). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 5 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2024 W dniu 2.02.2024 o 11:07, JackSet napisał: 4 raz ten sam Olej Rozwiń Jak mu wlewasz 4 raz ten sam olej to co się dziwisz, że się zbuntował ? Ja bym wymienił na nowy A dobrze resetowałeś "przegląd" ? Może odłączenie aku na chwilę coś pomoże w resecie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JackSet Opublikowano 5 Lutego 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2024 W dniu 5.02.2024 o 10:32, Prezes napisał: Jak mu wlewasz 4 raz ten sam olej to co się dziwisz, że się zbuntował ? Ja bym wymienił na nowy A dobrze resetowałeś "przegląd" ? Może odłączenie aku na chwilę coś pomoże w resecie ? Rozwiń Okazało sie po przejechaniu 30 paru kilometrów komunikat zniknął. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek84 Opublikowano 31 Marca Udostępnij Opublikowano 31 Marca Miałem to samo, przy czwartej wymianie. Na bagnecie wszystko ok i szukamy, sprawdzamy. Pojechałem do sklepu z 2 km. Postawiłem auto na godzinę, wracam i już błedu nie było ale z godzina stracona na sprawdzanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi