Gość tomar Opublikowano 19 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2005 gdy tylko sprawdzę ile jest płynu to bębe wiedział . w razie czego jaki płyn kupic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2005 Wchodzi około 400-450ml. Jezeli masz ABS to polecam płyny firmy ATE. W zasadzie są najlepszymi płynami na rynku. Jezeli chcesz tani a dobry to ATE SL DOT4 Jezeli chcesz trochę droższy i zarazem bardzo dobry to ATE Super DOT4 Jezeli chcesz nie tani ale za to wysmienity to ATE Typ200 DOT4 Wszystkie nadają sie do ABS-u. Ten ostatni jest wyśmienity i nadaję sie pierwszorzędnie do systemów ABS, ASR i ESP. Teorwtycznie nie do Micry ale na przyszłość wiedza może się przydać HHA . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gray5 Opublikowano 19 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2005 ja standardowo dot 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ryba! Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 Co sądzicie o płynie ferodo racing dot 5.1??lał go ktos do układu??jak sie sprawuje??widze ze rece ludu dzis zalałem,odpowietrzyłem,przetestowałem,i jestem pod wrazeniem,nie wiem jak by bylo jak bym zalał inny,ale hamulce sie poprawiły,blokuje koła na 195/15 ,bez problemu,wiec polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.