Marek1986 Opublikowano 12 Lutego Udostępnij Opublikowano 12 Lutego Witam. Od niedawna posiadam qq z 2011r, w automacie 2.0 benzyna 140KM. Jest to mój pierwszy qq i moje pytanie jest następujące. Mianowicie przy jechaniu np. 100km/h i puszczeniu pedału gazu obroty wzrastają zamiast mi się wydaje maleć, po dodaniu minimalnie gazu zaczynają spadac. Czy to jest normalne w tych modelach czy mam się zacząć martwic? Z góry dziękuje za każdą informacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OsobaNN Opublikowano 13 Lutego Udostępnij Opublikowano 13 Lutego Masz MR20 wiec skrzynia to nie automat tylko CVT. Poczytaj sobie to "zaletach" tych przkładni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba37 Opublikowano 14 Lutego Udostępnij Opublikowano 14 Lutego (edytowane) Mam ten sam silnik oraz skrzynię , skrzynia po prostu redukuje biegi. U mnie jest dokładnie tak samo , obroty rosną do ok 3 tyś . Edytowane 14 Lutego przez Seba37 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek1986 Opublikowano 14 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego Czyli pozostaje sie do tego przyzwyczaic? Dzieki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi