Tomasz1976 Opublikowano 13 Lutego Udostępnij Opublikowano 13 Lutego Woda płynie z prawego słupka tylnego pod blacha w strone nadkola Kolki uszczelnione pod lampa dachowa ozdobna Skad moze przeciekac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ortotrop Opublikowano 15 Lutego Udostępnij Opublikowano 15 Lutego U mnie podobna sytuacja. Po ostatnich deszczach znalazłem wodę w bagażniku pod kołem zapasowym. Lampa na tylnej szybie została uszczelniona już jakiś czas temu. Ponadto pełno wody pod nogami kierowcy i pasażera za kierowcą. To wszystko pod wykładziną. Czy ktoś może miał podobny problem i udało się go rozwiązać? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz1976 Opublikowano 16 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego Pierw leciala zaslepką do kabli co ida do klapy ale juz zakleiłem zaslepke A teraz leci gdzies z prawego slupka przy nadkolu ma zbiornik jak sie przepełni to leci rowkiem przy nadkolu pod tylne siedzenie i do koła zapasowego Poklejiłem wszystkie spinki lampy dachowej i plastiki pod lampa zderzak i czekam na deszcz Na slupku pod lampa od srodka sa nakladki blach i spod srodkowej blachy leci na dole widac a u góry nie widac żrodła i to problem duzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz1976 Opublikowano 23 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego (edytowane) Wlasnie rozwiazalem problem skąd cieknie woda w moim Notku E11 Pod lampą dachową na samym gornym rogu zgrzew blachy sie rozszczelnił umnie prawa strona Popsikac pianka do szczelnosci a od wewnetrznej strony powietze z kompresora i bąbelki na pianie się pojawiły i wszystko jasne Edytowane 23 Lutego przez Tomasz1976 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi