bass3089 Opublikowano 22 Lutego Udostępnij Opublikowano 22 Lutego Witam Nissan Qsqhqai J11 lift 2020r 1.3Digt 160km Automatyczna skrzynia. Mam taki problem auto nie odpalą słychać cykanie przekażnika , skrzynia jest ustawiona na "N" i nie chce się przestawić na "P" . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert_B Opublikowano 22 Lutego Udostępnij Opublikowano 22 Lutego Przecież wszystko masz napisane na wyświetlaczu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uti Opublikowano 22 Lutego Udostępnij Opublikowano 22 Lutego (edytowane) 6 godzin temu, bass3089 napisał: Witam Nissan Qsqhqai J11 lift 2020r 1.3Digt 160km Automatyczna skrzynia. Mam taki problem auto nie odpalą słychać cykanie przekażnika , skrzynia jest ustawiona na "N" i nie chce się przestawić na "P" . Gearbox fault Stop safely Call Dealer Usterka skrzyni biegów Zatrzymaj się bezpiecznie Zadzwoń do dealera/serwisu Edytowane 22 Lutego przez uti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bass3089 Opublikowano 22 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 3 godziny temu, uti napisał: Gearbox fault Stop safely Call Dealer Usterka skrzyni biegów Zatrzymaj się bezpiecznie Zadzwoń do dealera/serwisu Z jakim serwisem się najlepiej kontaktować żeby mi coś podpowiedział? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert_B Opublikowano 22 Lutego Udostępnij Opublikowano 22 Lutego Najbliższym od miejsca gdzie masz uziemione auto. Na 95% nie obędzie się bez lawety. A nie masz przypadkiem jeszcze tego auta na gwarancji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi