Kamil.juke Opublikowano 26 Lutego Udostępnij Opublikowano 26 Lutego Witajcie. Problem polega na tym że auto szarpie przy przyspieszaniu bądź przy jeździe na tempomacie w przedziale obrotów ok 1800/1900. Błędów nie pokazuje. Jeśli gwałtownie zacznę przyspieszać w tym przedziale obrotów, potrafi wywalić błąd na 3 wtrysku. Wtryski są nowe. Ok 4tys km mają. Gdzieś spotkałem się z informacją że winowajcą może być kurka od ciśnienia na kolektorze gdzie jest czujnik. Ktoś coś podpowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baju123 Opublikowano 29 Lutego Udostępnij Opublikowano 29 Lutego Jak wywala błąd na 3-tym wtrysku noto sprawdz może jakiś defekt ja nieraz jak coś robiłem to byłem pewny na 1000% że jest ok ale jak sprawdziłem to się okazał zonk to lepiej sprawdzić raz jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi