dawzim Opublikowano 28 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2024 Witajcie, mam taką przypadłość że lusterka boczne same się przestawiają, po ich ustawieniu na danym poziomie po jakimś czasie (jeszcze nie wiem jakiem) w moim przypadku ustawiają się wyżej niż były. Miałem już taka sytuacja kilkukrotnie że ustawiam lusterka a po kilku dniach podczas cofania zauważam że są wyżej. Ktoś miała taką sytuację? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thekyle Opublikowano 28 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2024 Mam to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huling Opublikowano 28 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2024 Też tak mam. Trochę mnie to irytuje, bo co jakiś czas trzeba je obniżać. To chyba przez składanie i rozkładanie tak si dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thekyle Opublikowano 28 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2024 W wersji Tekna+ jest funkcja zapamiętywania pozycji fotela i lusterek (yntelygentny kluczyk), chyba w naszych wersjach "RYŻE" tak soft okroili, że wyszło to co wyszło ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maarcel Opublikowano 28 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2024 Tak, po kilku złożeniach i rozłożeniach, muszę je delikatnie obniżać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi