fruko Opublikowano 3 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2024 Czy ktos orientuje sie w temacie bezpiecznikow ktore sa w przedziale pasazerskim po lewej stronie kierowcy? Co to sa za bezpieczniki (typ mini? ) gdzie mozna kupic jako zapas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert_B Opublikowano 3 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2024 Są to bezpieczniki typu MINI (JAPVAL) LOW PROFILE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fruko Opublikowano 3 Marca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2024 15 minut temu, Robert_B napisał: Są to bezpieczniki typu MINI (JAPVAL) LOW PROFILE. J12 ma takie same jak J11 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert_B Opublikowano 3 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2024 Miałem kilku klientów mojego modułu START|STOP, którzy montowali go w J12/T33 i nic nie mówili, że są inne bezpieczniki. Aczkolwiek sam osobiście tego nie weryfikowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bilunia Opublikowano 4 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2024 W dniu 3.03.2024 o 12:45, fruko napisał: J12 ma takie same jak J11 ? Wyjmij sobie i porównaj z obrazkiem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JackSet Opublikowano 4 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2024 ?W Japonii wszystko jest za małe , mój szwagier ma radio japońskie ,jest takie malutkie jak to pudełeczko"-" K.... jego mać!" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi