lukasl15 Opublikowano 7 Marca Udostępnij Opublikowano 7 Marca Witam wszystkich. Mam pytanie odnośnie symbolu czy innego oznaczenia grilla do Rogue 2018 rok z miejscem na radar prędkości i kamerę. Niestety ze starego nie mogę odczytać ponieważ jest całkowicie zniszczony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gkowal Opublikowano 8 Marca Udostępnij Opublikowano 8 Marca Po numerze VIN poszukaj tu - https://partsouq.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasl15 Opublikowano 9 Marca Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca Ok, dzięki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasl15 Opublikowano 9 Marca Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca Mam pytanie czy taki model grilla do Rogue SV z radarem prędkości i kamerą będzie pasował? Rogue 2018 rok Symbol grilla 62310 6FR0C Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi