marco684 Opublikowano 9 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2024 Witam wszystkich mam poważny problem nissan jukę 2014 1.6 benzyna przebieg 166tys bierze płyn chłodzący 2cm na 10 km mniej więcej wycieków nie ma szczelność trzyma moc ma dobrą pod korkiem oleju masło trochę dymi na bialo mechanicy obstawiają uszczelkę pod głowicą wycena u dwóch mechaników między 6 a 7 tysi .Co o tym sądzicie byłbym wdzięczny za podpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosman Opublikowano 9 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2024 Niestety, uszczelka pod głowicą do wymiany, plus inne komponenty. Tanio nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco684 Opublikowano 18 Marca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2024 Zaczęli rozbierać uszczelka jest walnięta płyn chłodniczy przedostawał się do oleju zobaczymy co dalej znajda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baju123 Opublikowano 18 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2024 Dobrych masz MECHANIKÓW ? Jak miałem alfe do uszczelka poszła a po na prawie poszedł silnik tacy byli mechanicy teraz już trochę liznąłem to i owo na koniec bierz kwity rachunki co było zrobione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi