Tomasz8_84 Opublikowano 11 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2024 Witam drogich użytkowników!!! Mamproblem z automatem CVT mianowicie po rozruchu silnika słychać dziwny hałas ,w momencie przełączenia dzwigni zmiany biegów na D lub R hałas ustaje i auto jest w stanie normalnie jechać. Czy to uszkodzona skrzynia , co robić i gdzie szukać solidnej pomocy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabek1977 Opublikowano 29 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2024 Ja mam podobny problem.Juke 40 tys km.Tylko oprócz dziwnego hałasu przy zimnym silniku po włączeniu D lub R szarpie lub gasnie. Jak sie rozgrzeje to jakoś jedzie ale wydaje dziwne dźwięki pod maską szczególnie przy puszczczeniu gazu. Jakis pomysl co to może być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yonex Opublikowano 15 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2024 Miałem to samo i opisywałem dość szeroko w moich postach o skrzyni. Póki co 3 lat od remontu i jest OK. Powodzenia. Miałem to samo i opisywałem w moich postach o skrzyni. Póki co 3 lat od remontu i jest OK. Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi