jugo1 Opublikowano 17 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2024 Cześć. Wprawdzie kilkanaście lat TIIDA ma ale dopiero teraz dorobiła się alufelg i to oryginalnych. Kupiłem jesienią ubiegłego roku w stanie idealnym wraz z czternastoletnimi oponami tez w stanie idealnym (oczywiście do wymiany). Teraz mam pytanie JAKIE NAKRĘTKI do tych alufelg - chodzi o rozmiar gwintu, średnica, kryte z podkładką czy stożkowe oraz czy muszę wymieniać szpilki? Generalnie z tego co znalazłem w necie to średnica 12mm, skok gwintu 1.25, wysokość 28.5mm. Dzięki za odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekJQ Opublikowano 18 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2024 (edytowane) Masz: Oryginalne nakrętki Nissan do felg aluminiowych Dużo informacji na temat Tiidy jest na forach australijskich (tam Nissan Latio) i amerykańskich (Nissan Versa), rosyjskich i oczywiście japońskich (ale to już hardcore :)) Edytowane 18 Marca 2024 przez JacekJQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jugo1 Opublikowano 20 Marca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2024 ? Dziki bardzo za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi