Jankes85 Opublikowano 19 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2024 Witam, przeczytałem mnóstwo tematów na tym forum dotyczących zmiany fabrycznego radia i wiem, że są one problematyczne, ale nie znalazłem takiego, który dotyczyłby radia z kamerą cofania i kamera 360 stopni. Próbuje wyposażyć swoje auto w nowoczesne radio z androidem, ale oczywiście pojawił się problem z kamerami. Może komuś się udało i by podpowiedział jakie radio zastosował u siebie, ewentualnie czy zastosował jakiś adapter do podłączenia kamer? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomkek1912 Opublikowano 13 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2024 Jak jeszcze tutaj bywasz i temat aktualny. Podobno tutaj jest takie radio: https://www.witson.com/Products/NISSAN/83-9--10.1--Screen-For-Nissan-PULSAR-C13-2013-2018-Car-Multimedia-Stereo-GPS-CarPlay-Player.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankes85 Opublikowano 15 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia W dniu 13.10.2024 o 18:02, tomkek1912 napisał: Jak jeszcze tutaj bywasz i temat aktualny. Podobno tutaj jest takie radio: https://www.witson.com/Products/NISSAN/83-9--10.1--Screen-For-Nissan-PULSAR-C13-2013-2018-Car-Multimedia-Stereo-GPS-CarPlay-Player.html Nie jestem pewien czy zadziała to z kamerami fabrycznym 360 stopni. A jeśli chodzi o moje próby to już prawie udało mi się to ogarnąć, to znaczy specowi od radia. Wszystko dzialalo: sterowanie z kierownicy, kamery 360, jak wrzucałeś wsteczny włączała się kamera wsteczna, tylko był jeden podstawowy problem. To radio nie miało fizycznych ani zaprogramowany CH na ekranie dotykowym przycisków. W fabrycznej stacji jest przycisk "cam" do przełączania trybów kamer. Tam się nie dało tego ogarnąć. Więc traciłem tryb kamery z przodu i kamery z prawej strony. No nic może z czasem ktoś dostrzeże niszę w tym temacie i zaprogramuje jakieś radio, co by wszystko dzialalo jak należy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi