kaczy888 Opublikowano 19 Marca Udostępnij Opublikowano 19 Marca Czesc Gdzie jest umiejscowiona zewnętrzna zmieniarka plyt? Albo po czym odroznic ze posiada sie zmieniarke w radiu badz nie? Widzialem adaptery które imituja zmianiarke i mozna wtedy dzialac z bluetooth mp3 tylko poki co mam zagwostke jaka mam wersje radia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 19 Marca Udostępnij Opublikowano 19 Marca 12 godzin temu, kaczy888 napisał: Czesc Gdzie jest umiejscowiona zewnętrzna zmieniarka plyt? Albo po czym odroznic ze posiada sie zmieniarke w radiu badz nie? Widzialem adaptery które imituja zmianiarke i mozna wtedy dzialac z bluetooth mp3 tylko poki co mam zagwostke jaka mam wersje radia:) Podaj Vin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczy888 Opublikowano 20 Marca Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca Prosze JN1TBNT31U0025857 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 20 Marca Udostępnij Opublikowano 20 Marca 22 godziny temu, kaczy888 napisał: Czesc (...)mam zagwostke jaka mam wersje radia:) https://partsouq.com/en/catalog/genuine/unit?c=NISSAN201809&ssd=%24*KwEqHg8nVnFsdVp4dnAZd3JmRkFfLiEsLT8QI2ttXkldUVdfDQoaXFxQS0tNTFUPCC1HaW1pWFNQLRUNHUwqL0ooKSwpeXpkZnp3e1hiPGhjdXFbOzI9dX59PnsUcV07Q2JmbHd4ATRxdXB6PSIrJixtbT5_ejwlOlw8MGM6MDojPC0gKV88cX9nOmRgaXF9XmdjJic6IzxJUVc8MGMmIDojPFVWKEpeDxtgKUwuLyosJil2bX86fH89IkJDYQAAAAA7WnYe%24&vid=0&cid=5&uid=111371&q=JN1TBNT31U0025857 Nie masz zewnętrznej zmieniarki. W linku powyżej masz zaznaczony typ radia jaki posiadasz. https://www.google.com/search?q=28185JH10B&oq=28185JH10B &gs_lcrp=EgZjaHJvbWUyBggAEEUYOTIKCAEQABiABBiiBDIKCAIQABiABBiiBNIBCDIyNTlqMGo3qAIAsAIA&client=ms-android-motorola-rvo3&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8#ip=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczy888 Opublikowano 20 Marca Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca Dzieki wielkie, no nie bylem pewny dlatego wolalem zapytac, nic trzeba wozic sie z transmiterem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi