ewela Opublikowano 22 Marca Udostępnij Opublikowano 22 Marca Hej czy miał ktoś problem z główna bateria w waszm x treilu niestety my mamy i mega problemy z dostępnością tej części Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chase Opublikowano 24 Marca Udostępnij Opublikowano 24 Marca Hej, jaki przebieg auta i czy napęd na 2 czy 4 koła? Czy Nissan realizuje wymianę w ramach gwarancji i czy robili jakieś problemy? Jak się objawia usterka (nie można odpalić auta? nie można jechać?). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewela Opublikowano 27 Marca Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca Hej samochód ma przebieg 18000 4x4 napęd niestety nisan nie jest w stanie określić kiedy będzie dostępna część pomimo powtórnych zapytań że strony serwisu ponoć część jest niedostępna a awaria nastąpiła w czasie jazdypo przejechaniu około 5km od domu bateria rozładowała się samochód stracił moc i natychmiastowy ko.unikat o zatymaniu się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJacek Opublikowano 27 Marca Udostępnij Opublikowano 27 Marca Nie dobrze to wróży. Czyli może to być jak czytałem necie, no chyba że to ty pisałeś, podał regulator napięcia potem do wymiany poszedł silnik i bateria i naprawa wartościowo połowę ceny auta wyniosła. I tam też ktoś pisał o przebiegu 16000 tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewela Opublikowano 28 Marca Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca Witam nie u mnie to świeża sprawa ale z tego co się zorientowałam to jest kolejny przypadek w Polsce na te chwile jest tylko wada bateri a co dalej niewiem problem polega głównie że niema części dostępnych i ponoć tylko ten problem jest w Polsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pabi84 Opublikowano 3 Maja Udostępnij Opublikowano 3 Maja Z ciekawości. Jak się temat rozwiązał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi