czester15.30 Opublikowano 23 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2024 Wiem , że jeszcze młody model , lecz nurtuje mnie jakość zabezpieczenia podwozia . Czy szanowni użytkownicy zaobserwowali rdzę na podwoziu ? Nie chodzi mi o wydech , tarcze , bębny . Jak jest z pierwszą generacją tego modelu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baju123 Opublikowano 25 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2024 witam 2011 rok korozji brak wszystko zabezpieczyłem hameraitem a póżniej masą bitumiczną K2 na dzień dzisiejszy brak korozji. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czester15.30 Opublikowano 25 Marca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2024 2 godziny temu, baju123 napisał: witam 2011 rok korozji brak wszystko zabezpieczyłem hameraitem a póżniej masą bitumiczną K2 na dzień dzisiejszy brak korozji. Po jakim czasie od produkcji samochodu zabezpieczyłeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baju123 Opublikowano 25 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2024 Witam po 8 latach nie żałuj hameraita smarowałem wahacze sanki łącza przewodów śruby , nakrętki; a podłogę, bak, masą bitumiczną ,za blachą termiczną dawałem lakier wysoko temperaturowy nie pamiętam ale chyba 600C a tam gdzie trzymają blachę termiczną gwinty z blaszkami pomalowałem też specjalną srebrzanką wysoko termiczną znalazłem w brico i teraz mam spokój 14 marca bylem na przeglądzie pytali się czy to nowe /// wszystko malowałem pędzlem oprócz oczywiście lakierów powiem krótko warto. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi